Från lönespec till toppenchef

Från lönespec till toppenchef

Förra veckan hade vi vår inspirationsträff – från lönespec till toppenchef – tillsammans med några av våra kunder och kontakter. Tillsammans med Johan Höjvall från Winningtemp och Sofie König från Stardust Consulting visade vi hur man kan skapa ett datadrivet sätt att jobba genom att utveckla välmående och ledarskap i sina organisationer.

Så himla kul att få dela sina tankar och idéer med likasinnade och duktiga människor. Stort tack till er alla som var med, antingen som deltagare eller presentatörer.

Om ni är intresserade av att mäta välmående i er organisation, eller andra saker som medarbetaromsättning och sjukfrånvaro – eller om ni behöver hjälp med lönekartläggning: hör av er till Mikael Verene på mikael.verene@klarapapper.se så hjälper han er.

Kommentarer är stängda.